Blommor i en virtuell miljö

Blommor finns i flera olika färger, former, med olika dofter och livslängd. Det finns vissa blommor som kan hålla ett helt liv om man tar väl hand om dem, medan andra enature-sunny-red-flowersndast håller i några veckor. Vidare så finns det även blommor som vissnar och som man tror inte längre innehåller något liv, men med fortsatt omvårdnad snart igen blommar ut. Inom den virtuella välrden så finns det många olika program där man kan teckna och skapa exakt den blomman som man är ute efter. Man kan välja vilken färg plantan skall ha, vilken storlek som är rätt och vilken sorts miljö den bör växa i.

Om man gillar att drömma sig bort i olika miljöer med höpnandsväckande grafik och som verkligen får en att tappa hakan, så kan onlinespel vara ett intressant alternativ. Det finns otroligt många olika 3D spel som får en att häpna över olika gröna miljöer, fyllda med bommor som får vem som helst att vilja börja plantera. Med andra ord så kan oddsautomaten vara ett sätt att drömma sig bort till ett grönskande land, fyllt med vackra och blommande miljöer, samtidigt som man kan vinna hem en slant. Är man inte så sugen på att plantera och ta hand om sina egna pengar så kan ett 3D spel istället vara rätt alternativ.

Oavsett om man vill uppleva den gröna världen virtuellt eller inte så är det iallafall värt en tanke. Vissa individer kanske inte känner att de har den gröna ådran som behövs för att ta hand om riktiga blommor, och då är den virtuella miljön inte alls en dum tanke. Där man man testa på att plantera, vattna, vårda och se sina blommor växa – men utan att egentligen behöva smutsa ner sina händer i jord. Känner man därefter att detta var något som man trivdes med, så kan riktiga blommor vara värt att pröva på.